SERVICES

Вo стоматолошката ординација Премиум – Дент можете да ги добиете следниве услуги

 • Протетика (коронки и мостови),метал керамика,прес керамика,цела (фул) керамика – CAD CAM (циркониа)
 • Пломбирање -микро-нано-композит-хелио материјали
 • Лекување (кариологија и ендодонција)

 • Козметско-естетска стоматологија

  —професионално белеење на забите

  , , пескарење, чистење забен камен со изо кристали,

  -Визуелизација на забалото со интра орална камералепење циркони

  Импланти

 • Ортодонтски апаратчиња

Хостирано од ЕХОСТ МК