DENTAL OFFICE

За компанијата

Стоматолошката ординација Премиум-Дент има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на РМ и работи со сини картони.
За пациенти со болка достапни сме 24/7 на телефон 070-444-111.


Работно време

Понеделник – петок: од 10 до 19 часот
Сабота: од 10 до 15 часот


Хостирано од ЕХОСТ МК