Archive for September, 2015

1 / 6 Ул. Народен Фронт бр. 5-3лок. 4и5Скопје 1000 Premium Dent Ул. Народен Фронт бр. 5-3лок. 4и5 070 444 111, 02 5296 196 ilija.videski@gmail.com Работно Време: Пон – Пет: 10:00 – 18:00 ДОБИВАТЕ Чистење на забен камен Воздушно чистење и полирање Обработка на парадонтални џебови Флуор импрегнација (заштита на сите заби од кариес) Преглед и план на […]

 NO METAL        

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS12f72o2yaqdo49utrBkcjLXEkQTG3qOTRngtRFV0WzShO9yf5

Хостирано од ЕХОСТ МК