За превенција на оралните  заболувања практикувајте контролните прегледи кои се прават на 3-6 мес !!!

Вашата насмевка е огледало на вашето орално здравје имајте здрава насмевка !!!

Во секоја дефиниција за убавина стои и убавата насмевка!!

Ние се грижиме за целото семејство !!!

Блескава насмевка со полн сјај !!!

Добрeдојдовте

Добредојдовте на официјалната веб страна на П.З.У- Стоматолошка ординација ПРЕМИУМ ДЕНТ – Скопје.

Хостирано од ЕХОСТ МК