Archive for the ‘Uncategorized’ Category

1 / 6 Ул. Народен Фронт бр. 5-3лок. 4и5Скопје 1000 Premium Dent Ул. Народен Фронт бр. 5-3лок. 4и5 070 444 111, 02 5296 196 ilija.videski@gmail.com Работно Време: Пон – Пет: 10:00 – 18:00 ДОБИВАТЕ Чистење на забен камен Воздушно чистење и полирање Обработка на парадонтални џебови Флуор импрегнација (заштита на сите заби од кариес) Преглед и план на […]

 NO METAL        

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS12f72o2yaqdo49utrBkcjLXEkQTG3qOTRngtRFV0WzShO9yf5

CONTACT: +38970444111 email: ilija.videski@gmail.com

Premium Dent

https://www.facebook.com/premium.dent

SREKNA NOVA 2014 GODINA MNOGU NASMEVKI VI POSAKUVA TIMOT NA PREMIUM DENT

Komentari

Ispratete gi vasite komenteri na email : ilija.videski@gmail.com

Premium Dent -Stomatoloska   Ordinacija http://www.facebook.com/premium.dent

Наша визија и приод кон стоматолошката пракса е тоа дека  ЕСТЕТИКАТА на пациентот која е индивидуална за секој пациент засебно треба пред се да го задржи природниот изглед на пациентот и сите параметри кој дозволоуваат корекција  на истата треба да се во таа рамка на природен изглед и идивидуален и уникатен изглед но исто така […]

Хостирано од ЕХОСТ МК